Τον χάνει για τουλάχιστον ένα μήνα

Τον χάνει για τουλάχιστον ένα μήνα

Χωρίς τον Φερλάν Μεντί θα πορευθεί για σημαντικό χρονικό διάστημα η Ρεάλ, καθώς ο Γάλλος αριστερός μπακ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό πόδι, το οποίο αποκόμισε στο ντέρμπι κυπέλλου της περασμένης εβδομάδας με την Ατλέτικο.

Αν και η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης δεν προσδιορίζει το χρονικό διάστημα της απουσίας του, είναι βέβαιο ότι ο 27χρονος αμυντικός θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, τουλάχιστον το πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League (21/2) και τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα (μεταξύ 28/2 και 2/3), χωρίς να αποκλείεται το διάστημα της απουσίας του να αποδειχθεί ακόμη μεγαλύτερο.

Η απουσία του Μεντί αυξάνει ακόμη περισσότερο τον «πονοκέφαλο» του Κάρλο Αντσελότι για τα άκρα της άμυνας, αφού νοκ-άουτ είναι λόγω τραυματισμών και οι Ντάνι Καρβαχάλ και Λούκας Βάθκεθ.

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά «επιστρατεύτηκε» να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ στο ματς με την Ατλέτικο, μετά τον τραυματισμό του Γάλλου, αλλά και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Σοσιεδάδ.

Πηγή: www.sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όταν ο Τόνι Άνταμς «πέθανε» για έναν αποκλεισμό

Όταν ο Τόνι Άνταμς «πέθανε» για έναν αποκλεισμό

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση η εθνική Αγγλίας παρουσιάζεται ως φαβορί, αλλά καταλήγει να αποκλείεται πικρά. Σε μία τέτοια περίσταση στο Euro του 1988 o Τόνι Άνταμς έπιασε πάτο!