Καμπάνα 20.000 ευρώ στον Κουρμπέλη για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά!

Καμπάνα 20.000 ευρώ στον Κουρμπέλη για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά!

Ο Παναθηναϊκός επιβάλει πρόστιμο 20.000 ευρώ στον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση στην Τρίπολη.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης με δύο κίτρινες μέσα σε επτά λεπτά στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, άφησε τους «πράσινους» με δέκα ποδοσφαιριστές. Η αποβολή αυτή έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, με τον αρχηγό της ομάδας να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους πράσινους στη χθεσινή αναμέτρηση.

Σε ένα ματς ιδιαίτερο κρίσιμο, που λόγω της απώλειας των βαθμών ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, με την ΑΕΚ να τον ξεπερνάει.  

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως είχε κάνει και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Δημήτρη Κουρμπέλη για την αντιεπαγγελματική του αυτή συμπεριφορά. 

Πηγή: www.sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άγγλος προπονητής αποκαλύπτει την ιστορία απαγωγής του: «Μου είχαν μαχαίρι στον λαιμό»

Άγγλος προπονητής αποκαλύπτει την ιστορία απαγωγής του: «Μου είχαν μαχαίρι στον λαιμό»

Μια ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από σενάριο ταινίας δράσης αποκάλυψε ο Άντριαν Χιθ, ο οποίος δήλωσε ότι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη όταν έπεσε θύμα απαγωγής στο Μαρόκο, πιστεύοντας πως ταξίδευε για επαγγελματικό ραντεβού με ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.