O Ζανιόλο έριξε... άκυρο

O Ζανιόλο έριξε... άκυρο

Η Μπόρνμουθ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ρόμα για την απόκτηση του Νικολό Ζανιόλο, ωστόσο η αγγλική ομάδα εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το «romapress», η Μπόρνμουθ πρόσφερε στην Ρόμα 30 εκ. ευρώ, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των Ρωμαίων για τον Ζανιόλο, όμως ο παίκτης αρνήθηκε να συζητήσει.

Ο Ζανιόλο, σύμφωνα με τους Ιταλούς, προτιμάει την μετακίνησή του στην Μίλαν, έχοντας συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους με τους «ροσονέρι», ωστόσο οι Μιλανέζοι ακόμη δεν έχουν καταθέσει πρόταση στην Ρόμα.

Πηγή: www.sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

CIES: Η... πρωτιά του Ολυμπιακού σε πίεση στον αντίπαλο

CIES: Η... πρωτιά του Ολυμπιακού σε πίεση στον αντίπαλο

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που ασκεί το μεγαλύτερο επίπεδο πίεσης στους αντιπάλους του (δείκτης 93,8), ανάμεσα στις κορυφαίες κατηγορίες της Μεσογειακής Ευρώπης εκτός πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων, ενώ είναι 14ος ανάμεσα σε 883 ομάδες από 56 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.