«Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που σκεφτόμαστε»

«Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που σκεφτόμαστε»

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρη Χριστοφόρου μετά το παιγνίδι με την ΕΝΠ.

 

Αναλυτικά:

«Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη απόψε, είναι τρεις βαθμοί σημαντικοί που τους είχαμε ανάγκη. Σκόραρε και ένα παιδί που ήρθε τώρα στην ομάδα, έχει και αυτό τη σημασία του. Πρέπει να συνεχίσουμε, δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που σκεφτόμαστε, πάμε στο γήπεδο της Δόξας να κερδίσουμε και εκεί και να δούμε που θα μας βγάλει».

Για τη δυστοκία της Ανόρθωσης στο γκολ: «Αυτή τη στιγμή θα κρατήσουμε ότι βρήκαμε ένα γκολ, άρα είναι σημαντικό ότι σταμάτησε το σερί με το γκολ του Αντονίν και συνεχίζουμε».

Για τις περιπτώσεις Γκερέρο και Μραζ: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο για κάποια περίπτωση, να κάνει υπομονή ο κόσμος για μία-δύο μέρες και θα έχει καλά νέα ο κόσμος στο συγκεκριμένο κομμάτι».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άνετη πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας για την Παρί Σεν Ζερμέν

Άνετη πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας για την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 4-0 τη Φοντέν Λε Κομ και πέρασε στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.