ΜΠΑΣΑΝΤΡΕ: «Δίκαια η νίκη της Πάφου - Είμαι αισιόδοξος για την παραμονή μας»

ΜΠΑΣΑΝΤΡΕ: «Δίκαια η νίκη της Πάφου - Είμαι αισιόδοξος για την παραμονή μας»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο, έκανε ο προπονητής της Δόξας, Βίκτορ Μπασάντρε.

Αναλυτικά:

«Για μας ήταν ένα αναμενόμενο παιχνίδι, γνωρίζαμε πως η Πάφος είναι καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Τα πρώτα 15-20 λεπτά δεν μπήκαμε όπως θέλαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είχε πολλές ευκαιρίες η ομάδα της Πάφου, ωστόσο είχε ουσιαστικές που κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Όταν καταφέραμε να μειώσουμε στο σκορ, είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Πιθανόν τώρα να μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο στο τέλος της ημέρας είχε μία πολύ καλύτερη εικόνα η ομάδα της Πάφου και δίκαια πήρε τη νίκη. Στην επανάληψη μπήκαμε διαφορετικά. Μπήκαμε ακόμη καλύτερα από τι κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο, μετά μπήκε το γκολ της Πάφου και τα πράγματα ήταν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Μετά το σημερινό παιχνίδι βλέπουμε τη συνέχεια, μετρούμε επιστροφές κάποιων ποδοσφαιριστών. Είναι ακόμη ένα παιχνίδι που μπορούμε να εξάγουμε τα δικά μας συμπεράσματα και να βελτιωθούμε όπου μπορούμε».

«Η ομάδα της Πάφου είναι μία πολύ καλή ομάδα, όχι μόνο στο σημερινό παιχνίδι αλλά σε όλη τη χρονιά αλλά και στις προηγούμενες. Ωστόσο πριν από κάθε παιχνίδι θεωρούμε ότι είχαμε ελπίδες, προσπαθήσαμε.

Για την παραμονή: «Είμαι ξεκάθαρα αισιόδοξος. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε αυτό το στόχο. Είχα μόνο δύο προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές, η συμπεριφορά τους μου δίνει θάρρος για τη συνέχεια. Αυτά τα δύο είναι που με κάνουν αισιόδοξο και γιατί να μην πιάσουμε ομάδες όπως της Πάφου».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πικραμένος Κύπριος γκρινιάζει ότι τους είπαν ΨΕΜΑΤΑ για τα χιόνια (BINTEO)

Πικραμένος Κύπριος γκρινιάζει ότι τους είπαν ΨΕΜΑΤΑ για τα χιόνια (BINTEO)

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο μας χάρισε η κυπριακή τηλεόραση. Απογοητευμένος Κύπριος βγήκε στην κάμερα, όπου υποστήριξε ότι κάποιοι (εικάζουμε οι μετεωρολόγοι) κοροϊδεύουν τον κόσμο, διότι ο ίδιος ανέβηκε στο όρος Τρόoδος αλλά δε βρήκε πουθενά χιόνι.