Σάκκαρη για Σνάιντερ: «Αν ξαναπανηγυρίσει στη μούρη μου...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάκκαρη για Σνάιντερ: «Αν ξαναπανηγυρίσει στη μούρη μου...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα νεύρα της Μαρίας Σάκκαρη ήταν τεντωμένα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ κόντρα στην Ντιάνα Σνάιντερ στη Μελβούρνη.

Όταν, λοιπόν, η νεαρή Ρωσίδα πανηγύρισε έντονα έναν πόντο σε κρίσιμο σημείο, η Μαρία στράφηκε προς τον διαιτητή. «Αν πανηγυρίσει άλλη μια φορά στη μούρη μου, θα φωνάξω τον supervisor», είπε φανερά εκνευρισμένη η 27χρονη Ελληνίδα.

Όπως είπε η Μαρία αργότερα στη συνέντευξη τύπου αργότερα, πιο ήρεμη πια, από εκείνο το σημείο και μετά η Σνάιντερ έπαψε να πανηγυρίζει με αυτόν τον τρόπο. «Ο τρόπος που κάποιοι παίκτες πανηγυρίζουν δεν είναι ο κατάλληλος», ανέφερε η Νο.6 τενίστρια στον κόσμο. «Δεν μου άρεσε. Δεν το ξαναέκανε, όμως, και αυτό ήταν ωραίο από την πλευρά της».

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ στην Ελλάδα για Λοντίγκιν: «Ακολουθεί τον Παπαδόπουλο στην Κύπρο»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ στην Ελλάδα για Λοντίγκιν: «Ακολουθεί τον Παπαδόπουλο στην Κύπρο»

Δημοσίευμα του sport-fm.gr αναφέρει ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας, Γιούρι Λοντίγκιν θα ακολουθήσει τον Νίκο Παπαδόπουλο στον ΑΠΟΕΛ.