OMONOIA 29M: «100 μέρες για το θαύμα» - Ανοικτή συγκέντρωση μελών στις 19/01

OMONOIA 29M: «100 μέρες για το θαύμα» - Ανοικτή συγκέντρωση μελών στις 19/01

Η ενημέρωση.

«100 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 19:30
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ
Την ερχόμενη Πέμπτη θα απομένουν μόνο 100 μέρες για την λήξη του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει κερδίσει την θέση της στη οκτάδα ανόδου και το Σωματείο μας είναι σωστό σε όλες του τις υποχρεώσεις.
Σε αυτή την τελική ευθεία που μπαίνουμε τα μέλη του Λαϊκού μας Σωματείου, οι ιδιοκτήτες του επιβάλλεται να είμαστε στη πρώτη γραμμή για αυτό και την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η εξαιρετικά κρίσιμη Γενική Συνέλευση με σκοπό την πλήρη ενημέρωση όλων για όλα.
Δικαίωμα συμμετοχής τα τακτοποιημένα μέλη 2022-2023. Εγγραφές και ανανεώσεις μελών στη Δημοσιογραφική Εστία από τις 18:00.
Να μην λείπει κανείς
Από το Λαό ☘️ Για το Λαό
*Για τον αγώνα της Δευτέρας δεν θα υπάρξει προπωληση εισιτήρια μόνο έξω από το γήπεδο»

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.