Θύρα 3: «Με μοναδικό μας όπλο την ηχητική βία, πάμε να μετατρέψουμε το γήπεδο σε λάκκο των Λεόντων»

Θύρα 3: «Με μοναδικό μας όπλο την ηχητική βία, πάμε να μετατρέψουμε το γήπεδο σε λάκκο των Λεόντων»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ:

«Η ομάδα την αγωνιστική που μας πέρασε δεν έκανε τίποτα περισσότερο απ’ αυτό που έπρεπε γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος για πανηγύρια και χαρές.

Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν άκρως σημαντικό αγώνα, όχι λόγω του αντιπάλου, αλλά επειδή με ενδεχόμενο αποκλεισμό θα βγούμε για ακόμη μια χρονιά εκτός διεκδίκησης των στόχων από τον Γενάρη, ζώντας τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων ως αγγαρεία.

Εμείς θα φροντίσουμε σε αυτή τη μάχη να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Φοράμε όλοι ΚΙΤΡΙΝΑ, παίρνουμε το κασκόλ μας και με μοναδικό μας όπλο την ηχητική βία, πάμε να μετατρέψουμε το γήπεδο σε “λάκκο των ΛΕΟΝΤΩΝ”, προστατεύοντας παράλληλα την ομάδα και αγνοώντας την οποιαδήποτε πρόκληση.

Για να αποφευχθεί όσο γίνεται η ταλαιπωρία με το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί πέριξ του νέου γηπέδου, συγκεντρωνόμαστε η ώρα 16:30 στην ιστορική ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ κερκίδα του Τσιρείου και αναχωρούμε όλοι μαζί για το γήπεδο ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των οργανωτών.

ΌΛΟΙ ΚΙΤΡΙΝΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δύσκολες στιγμές για πρώην Απολλωνίστα: Αποκάλυψε ON AIR ότι διαγνώστηκε με καρκίνο - «Πέρασα πολύ άσχημα...»

Δύσκολες στιγμές για πρώην Απολλωνίστα: Αποκάλυψε ON AIR ότι διαγνώστηκε με καρκίνο - «Πέρασα πολύ άσχημα...»

Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα, Μαουρίτσιο Πινίγια αποκάλυψε σε ζωντανή μετάδοση ότι έχει καρκίνο του δέρματος και μίλησε επίσης για το πώς βιώνει αυτή τη διαδικασία.