ΒΑΖΕΙ... φοίνικα ο Αντονίν

ΒΑΖΕΙ... φοίνικα ο Αντονίν

Η συμφωνία της Ανόρθωσης με τον Αντονίν Κορτές θα ενεργοποιηθεί και ο 22χρονος Ισπανός επιθετικός θα γίνει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα Ιανουαρίου.

Ο Αντονίν αναμένεται στο νησί μας την Τρίτη 10/01 για να περάσει από την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και να υπογράψει σε συμβόλαιο συνετηασίας με την Ανόρθωση, με την μορφή δανεισμού από την Γρανάδα.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν κατέγραψε μόλις 3 συμμετοχές ως αλλαγή (49 λεπτά συμμετοχής) στην πορτογαλική Βιτόρια Γκιμαράες και πλέον αλλάζει στέγη ξανά ως δανεικός.

Ο Ισπανός την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Μάλαγα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν πέτυχε τρία γκολ σε 30 παιχνίδια (17 ως βασικός). 

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Τον είχα βάλει στο ιερό και έψαλλε λίγο. Αγαπούσε πολύ τον Θεό, πίστευε»: Ο ιερέας των Πεύκων μιλάει για τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Τον είχα βάλει στο ιερό και έψαλλε λίγο. Αγαπούσε πολύ τον Θεό, πίστευε»: Ο ιερέας των Πεύκων μιλάει για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη σχέση του με την εκκλησία και το χωριό του στη Σητεία μίλησε στο Cretalive.gr ο εφημέριος στην ενορία των Πεύκων, αρχιμανδρίτης Ευγένιος Σπηλιαρωτάκης, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο για τον τραγουδιστή που τελέστηκε την Κυριακή.