Τάιλερ Ντόρσεϊ: 30άρα και ένα… βήμα πριν το triple double στην επιστροφή στη G-League!

Τάιλερ Ντόρσεϊ: 30άρα και ένα… βήμα πριν το triple double στην επιστροφή στη G-League!

Στην επιστροφή του στους Τέξας Λέτζεντς, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν… καυτός, πετυχαίνοντας 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, χωρίς ωστόσο η ομάδα του να κερδίζει.

Επιστροφή στη G-League για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και μάλιστα… υπερηχητική! Ο ομογενής γκαρντ έφτασε κοντά στο triple-double στο -εκ νέου- ντεμπούτο του με τους Τέξας Λέτζεντς, μετρώντας συνολικά 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, η οποία που ηττήθηκε στην παράταση με 119-114 από τους Μέμφις Χαστλ.

 

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σε ομάδα του Σεργκέι Λομάκιν υπέγραψε ο Γουίλι Σεμέδο!

Σε ομάδα του Σεργκέι Λομάκιν υπέγραψε ο Γουίλι Σεμέδο!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο στο Xinhua ο πρώην άσος της Ομόνοιας και διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι που εντυπωσίασε στο Μουντιάλ, Γουίλι Σεμέδο, αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντουμπάι Γιουνάιτεντ, έχοντας ήδη υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.