Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Χάμπου

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Χάμπου

Τυχερός στην ατυχία του φαίνεται πως στάθηκε ο νεαρός άσος της Ομόνοιας, Χάμπος Χαραλάμπους, ο οποίος τραυματίστηκε ως γνωστό στο χθεσινό ματς με τη Δόξα και έγινε αναγκαστική αλλαγή, οκτώ μόλις λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο διεθνής μέσος της Ομόνοιας έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα, το οποίο - αν τελικά είναι αυτή η οριστική διάγνωση - θα τον κρατήσει για μερικές εβδομάδες εκτός δράσης.

Πλέον, αναμένεται μέχρι αύριο η επίσημη ενημέρωση για τον τραυματισμό του Χάμπου Χαραλάμπους και άπαντες στο "τριφύλλι" εύχονται τουλάχιστον να γλίτωσε τα χειρότερα, για να μην ειναι μεγάλο το διάστημα της απουσίας του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνική πόλο: Ρίγη συγκίνησης στην απονομή και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο Σίδνεϊ!

Εθνική πόλο: Ρίγη συγκίνησης στην απονομή και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο Σίδνεϊ!

Συγκλονιστικές στιγμές στην απονομή της Εθνικής πόλο, με τους διεθνείς να σηκώνουν το τρόπαιο του World Cup και να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο μαζί με τους ομογενείς.