ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Αιώνιο... ΘΡΙΛΕΡ - Βάφτηκε πράσινη η ματσάρα με buzzer beater Μπεισόλα!

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Αιώνιο... ΘΡΙΛΕΡ - Βάφτηκε πράσινη η ματσάρα με buzzer beater Μπεισόλα!

Μεγάλη νίκη για την Ομόνοια στο ντέρμπι αιωνίων στο φούτσαλ αφού επικράτησε με 3-4 του ΑΠΟΕΛ σε ένα δραματικό ματς με δύο ανατροπές!

Η Ομόνοια πήρε το προβάδισμα με τον Ελ Κέμπε, ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σκαρπάρη με τον Ελ Κέμπε να δίνει ξανά προβάδισμα στους πράσινους με 1-2.

Στο 31' ο Ρεζάλα ισοφάρισε σε 2-2 για τον ΑΠΟΕΛ και ένα λεπτό μετά έφτασε στην ανατροπή με σουτ του Σκαρπάρη που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα!

Στα τελευταία λεπτά οι πράσινοι έβγαλαν αντίδραση, έφτασαν στο 3-3 με τον Μπεισόλα και στο τελευταίο λεπτό του ματς πήραν μια δραματική νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεισόλα!

Επιστροφή στις νίκες για την φουτσαλική ΑΕΛ.

Οι Λέοντεςστο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, επικράτησαν με 4-1 εκτός έδρας της Αραράτ.

Σκόρερ για τους νικητές οι Κάντζο, Λίμα(2) και Τσακάνιας, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Ενκόκο.

Η ΑΕΛ έφτασε στους 35 βαθμούς και την 1η θέση, στην 5η η Αραράτ με 12 βαθμούς.

Πρώτη νίκη για Ανόρθωση Φούτσαλ και πρώτοι βαθμοί μετά από 14 Αγωνιστικές.

Οι κυανόλευκοι κέρδισαν με 3-2 στο ΚΙΤΙΟΝ την ΑΕΚ. Σκόρερ για τους νικητές οι Πυρογιάτζης, Τζιαρρίδης(αυτ.) και Κίτας, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Τζιαρρίδης και Κουππαρής. 

Στην 4η θέση με 17 βαθμούς παρέμειναν οι κιτρινοπράσινοι στην τελευταία η Ανόρθωση με τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΛ: Ανακοίνωση για το «κεκλεισμένων των θυρών» ντέρμπι με την ΑΕΚ - Ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου στις κερκίδες

ΑΕΛ: Ανακοίνωση για το «κεκλεισμένων των θυρών» ντέρμπι με την ΑΕΚ - Ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου στις κερκίδες

Ανακοίνωση από την ΑΕΛ για το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (22/12) με αντίπαλο την ΑΕΚ για τη 15η αγωνιστική, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αλφαμέγα» κεκλεισμένων των θυρών.