Φιρμάνι για Μπαντιασίλ!

Φιρμάνι για Μπαντιασίλ!

Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Μπενουά Μπαντιασίλ ο οποίος ανακοινώθηκε από τους «μπλε» του Λονδίνου.

Την απόκτηση του Μπενουά Μπαντιασίλ για τα επόμενα επτάμισι χρόνια ανακοίνωσε η Τσέλσι!

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν εδώ και καιρό στα ραντάρ της ομάδας του Γκρέιαμ Πότερ και το απόγευμα της Πέμπτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2030 με την προηγούμενη του ομάδα τη Μονακό να βάζει στο ταμείο της ένα ποσό κοντά στα 38 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί προϊόν της ακαδημίας των Μονεγάσκων, καταγράφοντας στο «Λουί Ντε» συνολικά 135 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, βρίσκοντας δίχτυα 6 φορές, ενώ έχει αγωνιστεί και σε δύο παιχνίδια με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΕΛ: Διπλό ΘΕΤΙΚΟ νέο ενόψει Πάφου

ΑΠΟΕΛ: Διπλό ΘΕΤΙΚΟ νέο ενόψει Πάφου

Θετικές εξελίξεις προέκυψαν από τη χθεσινή προπόνηση στον ΑΠΟΕΛ, με τους Πιέρο Σωτηρίου και Γιάννη Σατσιά να παρουσιάζονται έτοιμοι για επιστροφή στην δράση.