Μένει έξω ο Στέφανος Χαραλάμπους...
Ο Στέφανος Χαραλάμπους δεν θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον Ολυμπιακό.


Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, από την στιγμή που στους τρεις μήνες που είναι αφεντικό ο Ισπανός, η Κυρία έχει δεχθεί 7 ήττες στο πρωτάθλημα.
Μοιάζει γραφικός, όταν μετά από κάθε ήττα, ζητά συγγνώμη από τον κόσμο. Καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι «τρίζει» η καρέκλα του, ύστερα απο την χθεσινή ήττα στην Πάφο απο τον Ακρίτα.
Λογικό είναι επίσης, ελέω της αβεβαιότητας σε σχέση με το μέλλον του Μουνιόθ, να μπουν στο «ψυγείο» οι υποψηφιότητες των παιχτών που βγήκαν στον αέρα τα προηγούμενα 24ωρα, ότι απασχολούν το ρεπορτάζ ενίσχυσης.
Δεν ξέρουμε επίσης, πόσο ασφαλής θα νιώθει ο Πριέτο, αν η διοίκηση αποφάσισε να δώσει χαρτί απόλυσης στον Μουνιόθ.
*Πιθανή αλλαγή προπονητή, δεν αποκλείεται να φέρει ανατροπή και στο θέμα που αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις