Επιμένει για τον Τίλεμανς η Άρσεναλ, η Λέστερ θέλει τον Ουνάχι

Επιμένει για τον Τίλεμανς η Άρσεναλ, η Λέστερ θέλει τον Ουνάχι

Η διοίκηση της Λέστερ επιβεβαίωσε πως είναι σε επαφές με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του Γιούρι Τίλεμανς.

Ο 25χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός έμεινε το καλοκαίρι στη Λέστερ, αλλά θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και είναι κοντά σε συμφωνία με την Αρσεναλ. 

Η Λέστερ καταλαβαίνει τη φιλοδοξία του να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πως τελικά θα φύγει, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» έχει συμφωνήσει με την Αρσεναλ, η οποία θα δαπανήσει περίπου 30 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.  

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ.  

Οι υπογραφές αναμένεται να μπουν τις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά της η Λέστερ κινείται για την απόκτηση του Αζεντίν Ουνάχι από την Ανζέ. Ο 22χρονος Μαροκινός μέσος ήταν από τις μεγάλες αποκαλύψεις στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Πηγή: www.sdna.gr

 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου ανακοίνωσε το νέο πλαίσιο στήριξης για τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, έπειτα από συμφωνία με τις αγροτικές οργανώσεις και τους εκπροσώπους του κλάδου.