Ο πρώην ποδοσφαιριστής που φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της Ανόρθωσης και ακούει στο όνομα Ντίνο Ντολβού, στο σημερινό παιχνίδι της Καραμπάκ κόντρα στην Αθλέτικο Μαδρίτης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε φανέλα βασικού.
Ο Νοτιαφρικανός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν ωστόσο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα με την Ισπανική ομάδα καθώς στο 75ο λεπτό δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Παρά το γεγονός ότι ομάδα του έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα 15λέπτο, κατάφερε και στάθηκε στο ύψος της, και μπόρεσε στο τέλος της βραδιά να πανηγυρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ισπανικό σύλλογο.
Η Νέα Σαλαμίνα θα παίζει στην Β’ κατηγορία τη νέα σεζόν. Παρόλα αυτά η νέα διοίκηση, έχει «επενδύσει» στην πρόσληψη ενός έμπειρου επαγγελματία, όπως ο Νεόφυτος Λάρκου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.
Με τον Γέρσον Ρονάλνο Τσακόν η ΑΕΚ βρήκε «λαβράκι» καθώς ο 22χρονος (4/6/2003) Βενεζουελάνος πέραν των 4 γκολ κατέγραψε και 9 ασίστ στην περίοδο 2024/25.