Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετρίασε τη xαρά και την ικανοποίηση τους στον ΑΠΟΕΛ για την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ, ο σοβαρός τραυματισμός του "φύλακα αγγέλου" της εστίας τους, Μπόι Βάτερμαν. Ο Ολλανδός υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης, θα υποβληθεί σε επέμβαση.
Βάσει των ιατρικών εκτιμήσεων, θα είναι σε θέση να επανέλθει στην αγωνιστική δράση αρχές του 2018.
Υπάρχει παράθυρο, αν θέλουν στον ΑΠΟΕΛ, να αποκτήσουν άλλον τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα ο κανονισμός λέει:
"Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μία φορά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μεταγραφικών περιόδων την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται".
Εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία να αποφασίσει, αν θα πάρουν άλλο κίπερ ή θα στηριχθούν όσο θα λείπει ο Βάτερμαν, στον Μεξικανό Γουδίνιο (πήγε καλά χθες στο ντεμπούτο του) και στον Κύπριο Αντρέα Παρασκευά.
Πριν μερικές μέρες, όταν διέρρευσε η επιστολή του Συντεχνιακού αστυνομικού Νίκου Λοιζίδη, ο οποίος εισηγούνταν μη μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων οπαδών στο καινούργιο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, ακολούθησε απίστευτο «στόλισμα» εναντίον του, με κοσμητικά επίθετα στα Social Media.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS