Ο Κύπριος προπονητής, Δάνος Δαμιανού, σχολίασε με χιούμορ, το γεγονός ότι η Βαλένθια, έχοντας στον πάγκο της έναν πρώην προπονητή του Ερμή και της Δόξας, τον Κάρλος Κορμπεράν, «άλωσε» το «Μπερναμπέου» επικρατώντας με 1-2 της Ρεάλ Μαδρίτης για την 30η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν!
Με τον Λορέν Μορόν να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα του Άρη, οι «κίτρινοι» νίκησαν 2-0 τον κουρασμένο ΟΦΗ και πήραν σημαντικό προβάδισμα για στη μάχη για την 5η θέση.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (Ε.Δ.Π.Α), στα πλαίσια της προσπάθειας της για ενίσχυση των διεθνών σχέσεων και συνεργασίας της με ανάλογες Επιτροπές, αλλά και της προσπάθειας για ενίσχυση της με περισσότερα όπλα στην προσπάθεια για καταπολέμηση της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων, έχει συμφωνήσει με την αντίστοιχη Ελληνική Επιτροπή, Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π. ΑΘΛ.Α), όπως της παραχωρηθεί δωρεάν, λογισμικό το οποίο έχει δημιουργηθεί και το οποίο έχει ως σκοπό την αποστολή ενημέρωσης στην αρμόδια αρχή αναφορικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα πριν από την διεξαγωγή συγκεκριμένου αγώνα.