Ακολουθήστε μας στο Google news
Καλεσμένος στην εκπομπή του Super Sport FM το βράδυ της Τρίτης, «Όλα Μάλε», ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής, Αλέξης Γαρπόζης.
Ο τελευταίος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη σε έξοδο των δύο, Γαρπόζη – Μαλέκκου, όταν ήταν ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γαρπόζης αποκάλυψε το εξής όταν ήταν συμπαίκτες με τον Κώστα Μαλέκκο:
«Κάθε Σάββατο βγαίναμε έξω. Μια νύχτα ήμασταν μαζί, πήγε 5:00 η ώρα και με άφησε έξω από ένα κλαμπ και έφυγε. Έκατσα στα σκαλιά και ήρθε μια κοπέλα, και μου είπε ότι την έστειλε ο Μαλέκκος να με πάρει σπίτι. Στο γήπεδο του είχαμε απίστευτη εμπιστοσύνη. Όταν δυσκολευόμαστε έπρεπε να πάρει την μπάλα. Ακούγαμε ο Μαλέκκος, αλλά όταν το ζήσαμε καταλάβαμε την αξία του».
Στις 18.30 ξεκίνησε στην αίθουσα St George, έκτακτη συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ με θέμα την ενημέρωση των μελών για την πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS