Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΚΟΠ ενέκρινε αίτημα της Ομόνοιας για μείωση της τιμής του εισιτηρίου στον αγώνα της με την ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.
Ο αγώνας θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 18:00.
Η τιμή καθορίζεται ως ακολούθως:
Κανονικό εισιτήριο: 15 ευρώ
Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
Παιδικό εισιτήριο: 1 ευρώ
Πηγή:ΚΟΠ
Ο Νανού όπως θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS