Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ραδιόφωνο του Super Sport FM(104.0) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό που διαδραματίστηκε με τον Γκαστόν Σανγκόι.
Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος των "ερυθρολεύκων"
Για το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό: «Θέλαμε τη νίκη με μια καλή αγωνιστική παρουσία. Δυστυχώς ούτε το ένα ήρθε, ούτε το άλλο. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μας αφήσει ευχαριστημένους το αποτέλεσμα. Σύντομα θα καλέσουμε συνεδρίας του Δ.Σ για να δούμε πως προχωρούμε. Σίγουρα είμαστε όλοι προβληματισμένοι. Θα εκτιμήσουμε την κατάσταση για να δούμε πως θα προχωρήσουμε».
Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της Νέας Σαλαμίνας στον κόσμο του Βαρωσιώτικου συλλόγου: «Δεν θα ικανοποιεί η κατάσταση. Ο κόσμος χθες θα έλεγα δικαιολογημένα βγάζει την αγανάκτηση του. Αυτό που δεν μας αρέσει, είναι πως όλα έχουν ένα μέτρο και ένα όριο. Το να βρίζουμε τους πάντες και να τους κατηγορούμε όλους. Χρειάζεται λίγη σύνεση και ψυχραιμία. Τα φαινόμενα τα χθεσινά που υπερβήκανε τα όρια, είναι καταδικαστέα. Θα ασχοληθούμε και με αυτά. Δεν γίνεται να βρίζουμε το συμβούλιο. Ξέρουν για ποιους μιλώ. Το να βρίζουν τους παίκτες και το συμβούλιο είναι απαράδεκτο».
Για το περιστατικό με τον Γκαστόν Σανγκόι κι αν θα εξεταστεί: «Δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα της συμπεριφοράς του Σανγκόι, θα δούμε το γενικότερο πλαίσιο. Δεν γίνεται ο κόσμος να βρίζει αβίαστα παίκτες και μέλη του Δ.Σ».
Σε φιλικό παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγο, η Ένωση κέρδισε με 2-1 τον ΑΠΟΕΛ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS