Ακολουθήστε μας στο Google news

Άργησαν αρκετά τα μεγάλα σωματεία, να αντιδράσουν για το θέμα της ποινής κεκλεισμένων των θυρών.  Χθες στη διάρκεια της συνέλευσης, ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, ότι τα σωματεία ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Ομόνοια, έστειλαν επιστολή να καταργηθεί ο πειθαρχικός κανονισμός να κλείνουν οι πόρτες για τις πλατιές μάζες του κόσμου.  Λογικά δεν θα υπάρξει διαφορετική προσέγγιση από τις μικρομεσαίες ομάδες. Δεν νομίζουμε ότι θίγονται τα συμφέροντα τους, αν πουν κι αυτά "ναί" στην κατάργηση του εν λόγω κανονισμού.  Δεν φτάνει που... εξαφανίστηκε πολύς κόσμος από τα γήπεδα τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει λόγος να στερούν το δικαίωμα να βλέπουν τις ομάδες τους, αυτοί που ακόμα πηγαίνουν στις κερκίδες.  Για το θέμα της ταυτοποίησης, επίσης, πρέπει να βρουν τον τρόπο να πείσουν τον Υπουργό τα σωματεία, ότι όπως (υποτίθεται) αποφασίστηκε να εφαρμοστεί φέτος στα ντέρμπι, δεν θα υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα.  Άμα δε λειτουργούν τα συστήματα κλειστού κυκλώματος, άμα δεν υπάρχει αρίθμηση των θέσεων στις κερκίδες και μερικά άλλα πράγματα, διερωτόμαστε σε τι εξυπηρετεί να δίδουν απλώς τα στοιχεία τους, όσοι μπαίνουν στα γήπεδα.  Για άλλη μια φορά βάζουμε την άμαξα μπροστά από το άλογο. Εφαρμόζουμε (υποτίθεται) κανονισμούς, για το θεαθήναι και μόνο. Υ.Γ. Εκείνη η περιβόητη ιστορία, με την εγκαθίδρυσης της κάρτα οπαδού, που βρίσκεται; Ας μας πουν οι εμπνευστές της, που και γιατί κόλλησε... 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!-ThemaSports
21/04 @ 20:53

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης-ThemaSports
21/04 @ 19:04

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης

Μία εντυπωσιακή Πάφος FC, έκανε ότι ήθελε στο σημερινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Ανόρθωση, συντρίβοντας την με 5-1, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ