Η Νέα Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας σε παιχνίδι το οποίο διεξάχθηκε στο γήπεδο «Αμμόχωστος» και έκλεισε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής εξήλθαν ισόπαλες με το στείρο 0-0.
Οι δύο ομάδες δεν έφτιαξαν πολλές και κλασσικές ευκαιρίες, όμως είχαν από ένα δοκαρί στο 11ο λεπτό και στο 79ο λεπτό. Από πλευράς του Εθνικού Άχνας βρήκε δοκάρι ο Γιώργος Παπαγεωργίου και από Νέα Σαλαμίνα ο Μανογιάν.
Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις
Ο καινούργιος «Βασιλιάς» του ποδοσφαίρου, κατά την χθεσινή παρουσίαση του καινούργιου Αρχιδιαιτητή, του Ιταλού Νταμάτο, διευκόλυνε τους δημοσιογράφους.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.