Ακολουθήστε μας στο Google news

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Σεκού Σισέ σε δηλώσεις του στο ThemaSports σχετικά με τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο 32χρονος επιθετικός αν και δεν ρωτήθηκε σχολίασε με αρκετά καυστικό τρόπο τη διαιτησία του Λεόντιο Τράττου, τονίζοντας ότι δεν ήταν φυσιολογική. Ταυτόχρονα θεωρεί ότι η ομάδα του έκανε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο και γι’ αυτό ήρε το βαθμό. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: Σεκού, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα με το τελικό 1-1 να φαντάζει ένα καλό αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. «Πιστεύω είναι καλό αποτέλεσμα γιατί πήραμε μία κόκκινη κάρτα και ήταν πιο δύσκολο για την ομάδα. Η ομάδα έπαιξε με συγκέντρωση, καρδιά αλλά δεν μου άρεσε ο διαιτητής. Είμαι σοβαρός και αυτό που έκανε ο διαιτητής δεν είναι φυσιολογικό. Είναι ο πρώτος μου χρόνος στην Κύπρο και όταν είδα τι έκανε ο διαιτητής στην Ανόρθωση δεν μου άρεσε. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, αλλά μπορείς να το δεις. Δεν είναι φυσιολογικό. Έτσι είναι τα ποδόσφαιρο. Πήραμε ένα βαθμό που είναι σημαντικός». Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα ακόμα και με 10 παίκτες πάλεψε μέχρι το τέλος. Είχε το πάθος και το αγωνιστικό πνεύμα να πάρει το βαθμό και να προχωρήσει. «Με 10 παίκτες είναι δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο δουλέψαμε μαζί στο γήπεδο για να σκοράρου ίσως με ένα γκολ και να τελειώσει 1-1. Κάναμε καλή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είναι καλό». Πως βλέπεις τη συνέχεια; «Πρέπει να κερδίσουμε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να κερδίσουμε, είναι σημαντικό». Με την κάρτα που δέχθηκες τις έκανες τρεις και χάνεις τον Εθνικό. «Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Στην Ολλανδία και στη Γαλλία είναι στις τέσσερις η ποινή».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ