Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο παλαίμαχος πλέον διεθνής άσος και νυν προπονητής, Γιάννος Οκκάς, έδωσε το παρών το πρωί της Κυριακής στην εκδήλωση της ακαδημίας TOP-11, η οποία ανήκει στον Κούλλη Παύλου και μίλησε στην κάμερα του ThemaSports. Δείτε τι μας είπε: Ερώτηση: Γιάννο, κάτι καινούργιο ξεκινά εδώ με την ακαδημία TOP-11 του Κούλλη Παύλου, θα θέλαμε τα δικά σου σχόλια. Απάντηση: "Εντάξει, είναι μία καινούργια αρχή στο φίλο μας τον Κούλλη και είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά να δείξει στα νεαρά παιδιά. Εγώ του εύχομαι καλή επιτυχία, αν και είναι ήδη δεδομένη η επιτυχία, αφού ο Κούλλης είναι από τα αγαπημένα μας παιδιά και σαν μεγαλύτερος του, θα του πω ένα μπράβο που δημιούργησε αυτή την ακαδημία, γιατί είναι ένα παιδί το οποίο αγαπά το ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και το ζει και έχει πολλά να προσφέρει στα μικρά παιδιά. Ερώτηση: Γενικά οι ακαδημίες έχουν να επιτελέσουν σημαντικό έργο στην ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και όλοι θέλουμε να βλέπουμε Κύπριους να αγωνιζόνται στις ομάδες μας. Απάντηση: "Είναι ευχάριστό που βλέπουμε παιδιά σαν τον Κούλλη να έχουν ζήλο για να μπουν σε αυτό τον χώρο και ο Κούλλης είναι ένα παιδί το οποίο καθημερινά μαθαίνει και αυτό είναι ένα μεγάο "όπλο" για τα άτομα που θέλουν να ακολουθούν την προπονητική, είτε σε μικρά είτε σε μεγάλα παιδιά". Δείτε το βίντεο:   Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ