Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις στην κάμερα του Themasports παραχώρησε με το τέλος του αγώνα στο Μακάρειο μεταξύ Ολυμπιακού και Αλκής, ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, Ούρκο Πάρντο. Ο 35άχρονος τερματοφύλακας της Αλκής, μίλησε για το παιχνίδι, για τις δυνατότητες της ομάδας, για την δουλειά που κάνει ο Σάββας Δαμιανού, για την μέχρι τώρα παρουσία του αλλά και για τον.. γιο του που πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα. Για το παιχνίδι: Δύσκολο παιχνίδι. Πολύ δύσκολο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολη ομάδα, θα παίξει, καθώς κάνει πολύ καλή δουλειά με τον Χρύση. Στο τέλος κερδίσαμε όμως το σκορ ήταν πιο μεγάλο από ότι φαίνεται. Για την παρουσία του στο παιχνίδι, που ήταν καταλυτική σε αρκετές περιπτώσεις: Αυτή είναι η δουλειά μου. Αυτό θα κάνω. Κάθε απόκρουση είναι διαφορετική, αλλά νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν καλά οργανωμένοι, με καλό σύστημα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ήταν δουλειά όλης της ομάδας. Για τον Σάββα Δαμιανού: Κάναμε το παιχνίδι όπως ήθελε ο προπονητής και φαίνεται καθώς κερδίσαμε με 3-0, με δυσκολίες γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά. Μας είπε να συνεχίσουμε. Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Για τον κόσμο της Αλκής που βρέθηκε στο Μακάρειο: Είναι πολύ σημαντικό. Για μια ομάδα όπως η Αλκή να έχει τόσο κόσμο όπως ο Ολυμπιακός στο γήπεδο και αυτή τη χρονιά του χρειαζόμαστε για να μας βοηθήσουν. Η παρουσία τους είναι εξαιρετική και για μας είναι πιο εύκολο όταν τους έχουμε δίπλα μας. Για το πως νιώθει στην Αλκή: Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα. Όταν είσαι ένα χρόνο στον πάγκο, δεν είναι εύκολο για κανένα, δεν είμαι ο πρώτος που το παθαίνει αυτό. Κάθε μέρα είναι καλύτερα, κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι προσαρμόζομαι καλύτερα και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε. Για τη συνέχεια: Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε, ότι θα προηγούμαστε στο σκορ και θα μείνουμε μπροστά. Πρέπει να έχουμε εμπειρία και ηρεμία να παίρνουμε τα παιχνίδια με τις ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους και αυτοί θα είναι οι βαθμοί που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Για τον γιο του: Σαν πατέρας, το πιο σημαντικό για τα παιδιά μας είναι να κάνουν αυτό που αγαπούν, να παίξουν μπάλα, και νιώθω χαρούμενος όταν τον βλέπω ευτυχισμένο.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ