Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, η Μπέτις απείλησε τη Βαλένθια με ασύλληπτη «γκέλα», μειώνοντας σε 4-3, με τρία γκολ από το 79' ως το 84', αλλά η ομάδα του Αγεσταράν τα… πήρε και έβαλε άλλα δύο, για το 6-3!
Αγώνας… πόλο, λιγότερα γκολ θα είχε!
Σε ένα συγκλονιστικό ματς, η Βαλένθια έδειξε ξανά πως φέτος… ήρθε, επικρατώντας με το απίστευτο 6-3 της Μπέτις στην Ανδαλουσία!
Παρά το εύρος του σκορ, ωστόσο, το φινάλε ήταν, πραγματικά… σενάριο του Χίτσκοκ!
Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή. Ζοφρουά Κοντογκμπιά (36'), Γκονζάλο Γκέδες (45'), Ροντρίγκο Μορένο (64') και Σάντι Μίνα (74') μετέτρεψαν σε πάρτι την αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, στο χαλαρό, 4-0! Από το πουθενά, ωστόσο, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο ματς, μειώνοντας, με τρία γκολ από το 79' ως το 85', σε 4-3! Τον… χορό, μάλιστα, έσυρε ο Τζόελ Κάμπελ (79'), ενώ τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Αντόνιο Σανάμπρια (80') και Κριστιάν Τέγιο (84').
Για να τα… πάρει η ομάδα του Αγεσταράν και με τα τέρματα των Σιμόνε Τζάτζα στο 88' και Αντρέας Περέιρα στις καθυστερήσεις, να επαναφέρει την τάξη, για το τελικό 3-6 στο ''Benito Villamarin''.
sport-fm.gr
Μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορο το «αιώνιο» ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, όμως στην Ομόνοια είναι αυτονόητο πως στοχεύουν στη νίκη-γοήτρου, για να κλείσουν με θετικό τρόπο τη χρονιά, η οποία είχε αρκετά... σκαμπανεβάσματα. Έξτρα κίνητρο για το «τριφύλλι» αποτελεί το ότι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους «γαλαζοκίτρινους» στα προηγούμενα (τρία) μεταξύ τους ντέρμπι.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS