Ακολουθήστε μας στο Google news

Όταν παρατηρείς την βαθμολογία, βλέπεις ότι διανύουμε ένα «σούπερ» πρωτάθλημα στο νησί μας. Η «κυρία» έχει επιστρέψει για τα... καλά, ενώ η Πάφος αν και νεοφώτιστη δε δείχνει καθόλου «ψαρωμένη», κολυμπώντας με επιτυχία στα... «βαθιά νερά» της μεγάλης κατηγορίας. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να συνέρχεται από τις «αναταράξεις», ενώ ο Απόλλωνας αν συνεχίσει δίχως ήττες, η κορυφή δεν απέχει! Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου  Θυμίζουμε ότι, οι... Ερμής Αραδίππου, Ομόνοια, ΑΕΛ και Πάφος έχουν από έξι αγώνες, ενώ ο Απόλλωνας Λεμεσού και ο ΑΠΟΕΛ έχουν πέντε. Αν αυτοί οι δύο πάρουν τα αναβληθέντα που εμπεριέχουν δυσκολίες, «πιάνουν» την Ανόρθωση στην κορυφή, με τους «πορτοκαλί» να την ξεπερνούν κιόλας. Το 1-1 στο «ντέρμπι» του «ΠΑΠ» είναι επιτυχία έτσι όπως ήρθε για το σύνολο του Ρόνι Λέβι, αλλά σε γενικό... πλάνο, όλοι θα προτιμούσαν το «τρίποντο», διότι θα εξασφάλιζε περισσότερη απόσταση από τον δεύτερο, και τους «αγριεμένους» που έρχονται! Δίχως αμφιβολία η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι κερδισμένη, αφού «γκέλαρε» η ΑΕΛ, ενώ στο «Παπαδόπουλος» ήρθε το αποτέλεσμα που όλοι ήθελαν. Η ΑΕΚ Λάρνακας παρόλο τις περίεργες στιγμές που πέρασε είναι «μέσα» στους στόχους, με τον Ιδιάκεθ να δείχνει ανακουφισμένος από την επικράτηση κόντρα στον Άρη. Οι «νεοφώτιστοι» δείχνουν αποφασισμένοι, και στέλνουν μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις ότι ήρθαν για να μείνουν. Οι υψηλές «πτήσεις» μόνο τυχαίες δε μπορούν να χαρακτηριστούν. Απογοήτευση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων είναι η ποιοτική στα... «χαρτιά», ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου. Οι Ομονοιάτες ήθελαν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά βλέπουν ένα «τρυφίλλι» να υποφέρει και να μην βρίσκει λύσεις. Όλοι ελπίζουν ότι θα συνέλθει και τα χαμόγελα θα έρθουν ξανά! Κατήφεια και στην ΑΕΛ, ενώ η Αλκή ζει το «όνειρο» της! Ανάσα για τον Ερμή, πείσμα για παραμονή στον Ολυμπιακό, ηρεμία στη Δόξα, «τρικυμιά» στον Άρη και τον Εθνικό, ενώ η Νέα Σαλαμίνα δε βλέπει κάτι άλλο από τη νίκη στην αυριανή (16/10) «μάχη» μέσα στο «σπίτι» της για την έβδομη αγωνιστική του «μαραθωνίου». Στην Αλκή έχουν να λένε για την απόδοση του Φαμπρίτσιο που φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ παρέα με τον Φλοριάν! Επίσης, ο Εμεγκάρα δικαιολογεί τα... λεφτά του. Η επόμενη αγωνιστική έχει «ματσάρες», με την Ομόνοια να υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ το οποίο ευελπιστεί ότι θα «δαμάσει». Έξοδος στο Δασάκι για την πρωτοπόρο, επιστροφή στην Πάφο για την ομώνυμη που «παίζει» στην τριάδα.

Ας δούμε την αγωνιστική που ακολουθεί:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ