Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Δημήτρης Χριστοφή ναι μεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες, ωστόσο ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν θέλησε να του δώσει φανέλα βασικού, αφήνοντας τον στον πάγκο, κόντρα στον Ερμή.
Απ την άλλη ο Κανού ο οποίος κι αυτός προερχόταν από τραυματισμό επέστρεψε κανονικά στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού», έτσι ώστε να βοηθήσει κι αυτός με την σειρά του, την ομάδα του να φτάσει στο πρώτο της «διπλό» την φετινή χρόνια και στο πολυπόθητο τρίποντο που αναζητεί εδώ και δύο αγωνιστικές.
Ο τεχνικός της Ομόνοιας σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό πριν την διακοπή ελέω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου προχώρησε σε τρεις αλλαγές. Ο
Παναγή πήρε την θέση του Φελτχούιζεν και επέστρεψε ξανά κάτω από τα δοκάρια, ο
Κατελάρης θα αγωνιστεί ως παρτενέρ του Φαμπρίσιο στο κέντρο άμυνας με τον Γουίλιαμ Σοάρες να μένει εκτός, και ο
Μαδούρο θα αγωνιστεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής αφήνοντας εκτός τον Ράφα Λόπεζ.
Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Εκίθα που ήταν στις 18άδα ένιωσε κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις και κρίθηκε αναγκαίο να μείνει εκτός αποστολή. ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τις επόμενες μέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.
Οι επιλογές του Πάμπου Χριστοδούλου:
Ομόνοια (Πάμπος Χριστοδούλου):Παναγή, Αραούχο, Μαργκάσα, Φαμπρίσιο, Κατελάρης,Μαδούρο, Σοάρες, Κανού, Αντόνια, Λεάντρο Γκονζάλες, Ντάρμπισαιρ.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 29, 30 και 31 Μαρτίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/03 @ 09:17
Ο Λέο Μπένγκτσον του Άρη σχολίασε τις μεταγραφές Σάβο και Κακουλλή στη Σουηδία και μίλησε με τα καλύτερα.
26/03 @ 17:35
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (Ε.Δ.Π.Α), στα πλαίσια της προσπάθειας της για ενίσχυση των διεθνών σχέσεων και συνεργασίας της με ανάλογες Επιτροπές, αλλά και της προσπάθειας για ενίσχυση της με περισσότερα όπλα στην προσπάθεια για καταπολέμηση της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων, έχει συμφωνήσει με την αντίστοιχη Ελληνική Επιτροπή, Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π. ΑΘΛ.Α), όπως της παραχωρηθεί δωρεάν, λογισμικό πρόγραμμα το οποίο έχει δημιουργηθεί και το οποίο έχει ως σκοπό την αποστολή ενημέρωσης στην αρμόδια αρχή αναφορικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα πριν από την διεξαγωγή συγκεκριμένου αγώνα.
26/03 @ 11:00
Στις υπέροχες και ηρωικές περιοχές της Αρκαδίας, Βυτίνα και Δημητσάνα, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 20-23 Μαρτίου 2025 το 35ο Συνέδριο ΕΑΚ-ΠΣΑΤ.
26/03 @ 09:48
Ενημέρωση από την ΑΕΚ για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη...
23/03 @ 13:58
Με σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η τακτική εκλογική γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ενώ προέκυψε ενημέρωση των μελών για διάφορα θέματα.
22/03 @ 19:35
NEO επεισόδιο του ανατρεπτικού (και ανανεωμένου) ποδοσφαιρικού quiz από το Footballholicscy.
BEST OF THEMASPORTS