Νεότερη ενημέρωση (17:26): Η Σταντάρ Λιέγης κέρδισε με 3-1 την Κότραϊκ με τον Ορλάντο Σα να σκοράρει δύο γκολ, ενώ αγωνίστηκε βασικός και ο Λαϊφης.
Βασικός αγωνίστηκε για την Κόρτραϊκ ακόμα ένας "δικός μας", ο Βέλγος τερματοφύλακας Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος την περίοδο 2014-2015 φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης.
Νωρίτερα γράψαμε:Η Σταντάρ Λιέγης φαίνεται πως αρχίζει να... παίρνει τα πάνω της, αφού στο σημερινό (15/10) παιχνίδι για την 10η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κότραϊκ του γνωστού μας Καμίνσκι, προηγείται με 3-1 στο 77΄ και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στις νίκες!
Τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Λαϊφη, σημείωσε ένας άλλος πρώην "δικός μας", ο Πορτογάλος επιθετικός Ορλάντο Σα, ο οποίος ως γνωστό, αγωνίστηκε στην ΑΕΛ.
Για την ιστορία, ο Σα σκόραρε στο 22΄ και στο 44΄, διαμορφώνοντας το 2-1 και το 3-1, ενώ ο Τζούνιορ στο 12΄ είχε ισοφαρίσει το γκολ που πέτυχε η Κότραϊκ στο 10΄ με τον D' Haene.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.