Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Φιορεντίνα «καθάρισε» με 2-1 την Ουντινέζε στο «Αρτέμιο Φράνκι», χάρη σε δύο τέρματα του έμπειρου επιθετικού Σιρίλ Τερό κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Πέρασε τρία καλά χρόνια στην Ουντινέζε, με 40 γκολ σε 113 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο έφτασε η μέρα να την «τιμωρήσει» που τον άφησε να φύγει το φετινό καλοκαίρι...
Ο λόγος για τον 34χρονο Γάλλο στράικερ Σιρίλ Τερό, ο οποίος «υπέγραψε» με δύο τέρματα (28', 57') την εντός έδρας νίκη της Φιορεντίνα με 2-1 επί των «Zebrette» του Λουίτζι Ντελνέρι, οι οποίοι μείωσαν με τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Σαμίρ Σάντος στο 72ο λεπτό αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, για την 8η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.
Η Πάφος γράφει ιστορία στην Ευρώπη και είναι ένα βήμα μακριά από την League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS