Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Χουάν Τομάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο Τσίρειο.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Πολύ σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Δεν καταφέραμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε κάποιες άτυχες στιγμές. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, πρέπει όμως να συνεχίσουμε»
Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ:
«Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε όπως σήμερα. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο. Όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι τα πράγματα είναι καλύτερα»
Για την κατάσταση την οποία βρίσκεται:
«Νιώθω καλύτερα. Είμαι πιο άνετος, παίρνω χρόνο συμμετοχής. Θέλω να ξεκινήσω να σκοράρω»
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
11/05 @ 21:21
Άξιζαν οι κόποι όπως και η αγωνία στο τέλος της σεζόν για την ΕΝΠ...
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
BEST OF THEMASPORTS