Ακολουθήστε μας στο Google news
Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και η αποστολή:
"Η αποστολή της Ομόνοιας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΖ και θα ξεκινήσει στις 18:00, αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:
Κωνστατίνο Παναγή, Πιτ Φελτχούιζεν, Αλέξανδρο Αντωνίου, Ρενάτο Μαργκάσα, Μαμαντού Καντέ, Μάριο Δημητρίου, Ανδρέα Παναγιώτου, Τζαΐλσον, Φαμπρίσιο, Γουίλιαμ, Φάνο Κατελάρη, Ανδρέα Φραγκέσκου, Μπόρχα Εκίθα, Άλεξ, Νικάντρο Μπρέβελντ, Χέντβιγκες Μαδούρο, Κανού, Στεφάν Αζίζ, Τζαρσίνιο, Λεάντρο Γκονζάλες, Δημήτρη Χριστοφή, Τζόναθαν Μπεντέκε, Ράφα Λόπες και Ματ Νταρμπισάιαρ.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Χριστοδούλου, λόγω τραυματισμού που απεκόμισε από το πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Νέων. Εκτιμάται ότι την ερχόμενη βδομάδα θα επανενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ανδρέας Κατσαντώνης, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική Νέων".
Με την ψυχολογία στα ύψη, αλλά και τρομερή αυτοπεποίθηση από τις τρεις σερί προκρίσεις της στα προκριματικά του Europa League, η ΑΕΚ προετοιμάστηκε για την αυριανή (21/08, 20:00) πρώτη μάχη με τη Μπραν στο «Brann Stadion», για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
BEST OF THEMASPORTS