Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή και όλους»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή και όλους»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές μέσω βιντεοκλήσης μετά τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι, με τον αρχηγό Παναγιώτη Ρέτσο να δέχεται πρώτος τα συγχαρητήριά του.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και μετά το τέλος του ντέρμπι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε μέσω βιντεοκλήσης με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έδωσε στη συνέχεια το κινητό τηλέφωνο στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτη Ρέτσο.

Ο Έλληνας αμυντικός ήταν ο πρώτος που δέχθηκε τα συγχαρητήρια του ισχυρού άνδρα της ομάδας, ο οποίος, φυσικά, απευθύνθηκε και στους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το στίγμα της ικανοποίησής του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Αλγουαθίλ:

«Μπράβο, κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή και όλους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Να πάτε μέχρι τέλους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Τουρκία πιέζει τον Αρντά Τουράν και η Σαχτάρ αντιδρά, παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ

Η Τουρκία πιέζει τον Αρντά Τουράν και η Σαχτάρ αντιδρά, παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ

Η τουρκική ομοσπονδία θέλει τον Αρντά Τουράν για τον πάγκο της εθνικής ομάδας, την ώρα που η Σαχτάρ δεν σκοπεύει να τον αποδεσμεύσει. Κι όλα αυτά, ενώ την Τετάρτη υποδέχεται την ΑΕΚ στο Λονδίνο.