China Open: Με Σάκκαρη το της Δευτέρας (05/10)

China Open: Με Σάκκαρη το  της Δευτέρας (05/10)

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Elina Svitolina για τον 3ο γύρο του Πεκίνου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο Lotus court γύρω στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει ο σημαντικός αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Elina Svitolina, για τη φάση των "32" του China Open στο Πεκίνο, τη Δευτέρα (05/10).

Στο κεντρικό γήπεδο, στις 06:00 το πρωί θα ανοίξουν το πρόγραμμα η Iga Swiatek με την Donna Vekic, ενώ στη συνέχεια η "τοπική ηρωίδα", Qinwen Zheng, θα αντιμετωπίσει τη Marie Bouzkova.

Στις 2 το μεσημέρι θα γίνει ο ημιτελικός που θα περιλαμβάνει έναν εκ των Novak Djokovic και Alexander Zverev, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει η Coco Gauff, που θα αντιμετωπίσει την Xinran Sun.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (05/10):

Capital Group Diamond:
06:00 Donna Vekic [30] v. Iga Swiatek [8]
08:00 Marie Bouzkova [18] v. Qinwen Zheng
10:00 Alex De Minaur [] v. Hubert Hurkacz
14:00 Zverev/Djokovic v. Medvedev/Cerundolo
16:00 Coco Gauff [3] v. Xinran Sun

Lotus:
07:30 Iva Jovic [10] v. Kamilla Rakhimova
10:00 Belinda Bencic [9] v. Ann Li [21]
12:00 Maria Sakkari [25] v. Elina Svitolina [6]

HSBC Moon:
09:30 Alina Charaeva v. Sonay Kartal
11:30 Jelena Ostapenko [24] v. Elise Mertens [13]

Πηγή: tennisnews.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει το ιστορικό πανό της Στρέτφορντ Εντ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γυρίζει τον χρόνο πίσω για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Επιστρέφει το ιστορικό πανό της Στρέτφορντ Εντ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γυρίζει τον χρόνο πίσω για τη Μάντσεστερ Σίτι!

Ένα από τα πιο εμβληματικά σύμβολα της οπαδικής κόντρας του Μάντσεστερ επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ», με τη Στρέτφορντ Εντ να ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά το ιστορικό πανό που μετρά τα χρόνια χωρίς τρόπαιο της Μάντσεστερ Σίτι. Με νέα ένδειξη, οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζωπυρώνουν την αιώνια αντιπαλότητα της πόλης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τις επιτυχίες των «πολιτών».