Ακολουθήστε μας στο Google news
Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που έχει να γευτεί ο Απόλλωνας το νέκταρ της επιτυχίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση για τον θεσμό του πρωταθλήματος, και για τους «γαλάζιους» της Λεμεσού μπορούμε να πούμε
ότι είναι αρκετά.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρουν τον τρόπο απόψε (18:00) και να προσπαθήσουν να «σπάσουν» αυτή την «κατάρα» ή την ατυχία που τους τρέχει ξωπίσω τα τελευταία χρόνια στο «ΠΑΠ», έτσι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουν με το σημαντικό «διπλό» στην Λεμεσό.
Η αποστολή των «κυανολεύκων» δεν θα είναι καθόλου εύκολη, όμως έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν το βαθμολογικό όφελος στο «σπίτι» της «Κυρίας».
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS