Ακολουθήστε μας στο Google news
Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που έχει να γευτεί ο Απόλλωνας το νέκταρ της επιτυχίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση για τον θεσμό του πρωταθλήματος, και για τους «γαλάζιους» της Λεμεσού μπορούμε να πούμε
ότι είναι αρκετά.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρουν τον τρόπο απόψε (18:00) και να προσπαθήσουν να «σπάσουν» αυτή την «κατάρα» ή την ατυχία που τους τρέχει ξωπίσω τα τελευταία χρόνια στο «ΠΑΠ», έτσι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουν με το σημαντικό «διπλό» στην Λεμεσό.
Η αποστολή των «κυανολεύκων» δεν θα είναι καθόλου εύκολη, όμως έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν το βαθμολογικό όφελος στο «σπίτι» της «Κυρίας».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άντερσον Σίλβα ανακοίνωσε η Πάφος!
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
17/06 @ 16:13
Από εδώ και πέρα θα έχουμε… Νιούκαστλ και στην Ελλάδα, μετά τη συγχώνευση δύο ομάδων στα τοπικά της Ηπείρου!
BEST OF THEMASPORTS