Κυνήγησαν την νίκη αλλά πήραν από ένα βαθμό

Κυνήγησαν την νίκη αλλά πήραν από ένα βαθμό

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ομόνοια Αραδίππου και Ολυμπιακός στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Ο Κυνηγόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 43’, όμως ο Ποντικός ισοφάρισε από την άσπρη βούλα στο 68’ για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και πληθώρα ευκαιριών εκατέρωθεν, με τους δύο τερματοφύλακες, Ζίβκοβιτς και Ταλιχμανίδη, να φωνάζουν «παρών» όποτε χρειάστηκε. Το 1-1 διατηρεί αήττητες και τις δύο ομάδες, με την Ομόνοια Αραδίππου να ανεβαίνει στους 6 βαθμούς και τον Ολυμπιακό να φτάνει τους 4, μετρώντας αποκλειστικά ισοπαλίες!

ΤΟ ΜΑΤΣ

Χωρίς νικητή αλλά με πλούσιο σασπένς ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 42’, όταν μετά από γέμισμα του Πεχλιβάνη και σύγχυση στην οπισθοφυλακή, ο Κυνηγόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και σημείωσε το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Η πίεση της Ομόνοιας Αραδίππου απέδωσε καρπούς στο 66’, όταν μετά από παρέμβαση του VAR και on-field review, ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ποντικός ανέλαβε την εκτέλεση στο 68’, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ομόνοια Αρ. (Γιάννης Οκκάς): Ζίφκοβιτς, Κουμουρής, Γκαρσία (64′ Τζούνιορ), Ενρίκες, Ντε Μάρκο, Χάιρο, Μπουτσαταουί (80′ Ευριπίδου), Φαν Μούλεμ, Γκονζάλες (64′ Ανθίμου), Πέτροβιτς, Ποντικός (80′ Πολυκάρπου) 

Ολυμπιακός (Γιώργος Κωστής): Ταλιχμανίδης, Ρόσα, Φραντζής, Κουντέ, Τάμας, Ενρίκε, Πας, Χρίστου (46′ Σάντσο), Βρίκκης (55′ Λώλης), Πεχλιβάνης (69′ Φελίπε), Κυνηγόπουλος.

Σκόρερ: Ποντικός 68′ / Κυνηγόπουλος 42′

Κίτρινες: – / Πας

Αποβολές: – /-

Στάδιο: ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ

Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης

Α' Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Δημήτρη Δημήτρης

4ος Διαιτητής: Σοφοκλέους Θεόδωρος

VAR: Αντωνίου Μενέλαος

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ και ανέβηκε δεύτερος

Πέρασε διά πυρός και σιδήρου από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ και ανέβηκε δεύτερος

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0, δέχθηκε τη μείωση στο δεύτερο ημίχρονο από τον Παναιτωλικό, έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμούς και άντεξε μέχρι τέλους για το πολύτιμο διπλό στο Αγρίνιο (3-1).