«Κέρβερος» Μανδάς και η Λάτσιο παρέμεινε στην κορυφή μέσω... Βενετίας! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

«Κέρβερος» Μανδάς και η Λάτσιο παρέμεινε στην κορυφή μέσω... Βενετίας! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τον Μανδά να αποκρούει πέναλτι, τον Τσακάνι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και τον Νοσλίν να βάζει... κερασάκι, η Λάτσιο, πέρασε από τη Βενετία και συγκατοικεί στην κορυφή με Ρόμα & Ίντερ (0-2).

Σπουδαίος Χρήστος Μανδάς, τράβηξε... κουπί στη γόνδολα της κορυφής!

Με τον Έλληνα πορτιέρε να αποκρούει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο οι Ρωμαίοι, κατάφεραν να βγάλουν ποιότητα στο δεύτερο μέρος και να περάσουν από τη Βενετία με σκορ 2-0 για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον διεθνή τερματοφύλακα, που στο πρώτο μέρος κατέβασε ρολά και βοήθησε την ομάδα του να πατήσει γκάζι στο δεύτερο μέρος και να πάρει την σπουδαία νίκη που τη φέρνει συγκάτοικο με Ρόμα και Ίντερ στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Ο Τσακάνι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους «λατσιάλι» στο δεύτερο μέρος, όταν στο 51' ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 0-1!

Η ομάδα του Γκατούζο, τελείωσε την υπόθεση νίκη, επτά λεπτά αργότερα με τον Νοσλίν να μετουσιώνει τη μεγάλη του εμφάνιση με γκολ για το τελικό 2-0.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική της Serie A

Παρασκευή 18/09
Μόντσα-Σασουόλο 2-1
(51', 63' Βαρέλα - 88' Άντζιτς)

Σάββατο 19/09
Μπολόνια-Τορίνο 1-1
(14' Μπερναντέσκι - 77' Κουλένοβιτς)

Ουντινέζε-Κάλιαρι 0-1
(54' Μαλντίνι)

Ρόμα-Ίντερ 2-2
(6', 37' Μανού Κονέ - 46', 79' Λαουτάρο Μαρτίνες)

Βενέτσια-Λάτσιο 0-2
(51' Τσακάνι, 60' Νοσλίν)

Κυριακή 20/09
Φιορεντίνα-Νάπολι (13:30)
Πάρμα-Τζένοα (16:00)
Φροζινόνε-Κόμο (16:00)
Γιουβέντους-Αταλάντα (19:00)
Μίλαν-Λέτσε (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γκέλαρε ο... αδιόρθωτος Αγιαξ κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Γκέλαρε ο... αδιόρθωτος Αγιαξ κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Δεν κατάφερε να νικήσει την Εξέλσιορ ο Αγιαξ, ο οποίος παραχώρησε 2-2 στην αντίπαλό του στο Άμστερνταμ για την έβδομη αγωνιστική της Eredivisie κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή.