Ζανέτι για τον Ματσόλα: «Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων - Σου χρωστάω τόσα πολλά»

Ζανέτι για τον Ματσόλα: «Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων - Σου χρωστάω τόσα πολλά»

Ο Χαβιέρ Ζανέτι αποχαιρέτησε τον θρύλου του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Με μια του ανάρτηση στα social media o Χαβιέρ Ζανέτι αποχαιρέτησε τον Σάντρο Ματσόλα ευχαριστώντας τον για όλα όσα έκανε για εκείνον και για την καριέρα του.

Μάλιστα αναφέρει ότι ο Ματσόλα ήταν ένα από τα άτομα στα οποία οφείλει την άφιξή του στο Μιλάνο και την Ίντερ μια… άφιξη που του άλλαξε τη ζωή.

 


«Ήσουν και θα παραμείνεις για πάντα ένας θρύλος. Ένας πραγματικός κύριος, ένα πρότυπο και ένας πρωταθλητής — τόσο στο γήπεδο όσο και στη ζωή. Ένα σύμβολο της Ίντερ και του ιταλικού ποδοσφαίρου στην παγκόσμια σκηνή, για τις προηγούμενες γενιές αλλά και για πάντα. Σου χρωστάω τόσα πολλά, Σάντρο. Ήσουν μία από τις πιο σημαντικές μορφές για μένα όταν ήμουν παιδί στην Αργεντινή και ονειρευόμουν την Ίντερ ήσουν ανάμεσα σε εκείνους που με έφεραν στο Μιλάνο — ένα δώρο για το οποίο δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι ευγνώμων. Αναπαύσου εν ειρήνη, Σάντρο», ανέφερε στην ανάρτησή του.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επικίνδυνος ο DJ: Στους Ασιατικούς Αγώνες αντί για τον εθνικό ύμνο της Νότιας Κορέας ακούστηκε της Βόρειας

Επικίνδυνος ο DJ: Στους Ασιατικούς Αγώνες αντί για τον εθνικό ύμνο της Νότιας Κορέας ακούστηκε της Βόρειας

Δεν θέλει και πολύ να γίνει διπλωματικό επεισόδιο. Η αμηχανία των αθλητών ήταν ξεκάθαρη κι ένας... κρύος ιδρώτας μάλλον έλουσε τους διοργανωτές.