Το χρώμα που έχουν δει μόνο 7 άνθρωποι στον κόσμο
Κάτι ανάμεσα σε πράσινο και μπλε, το «olo» εντοπίστηκε χάρη σε μια εξελιγμένη συσκευή που ενεργοποιεί συγκεκριμένα κύτταρα στο μάτι.




Ο Πέτερ Μπος προχώρησε στην αποκάλυψη ενός περιστατικού, το οποίο είχε πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, μιλώντας για τη θητεία του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία διήρκησε για μόλις 24 επίσημα ματς, μέχρι την απόλυσή του το 2017.
Συγκεκριμένα, ο 62χρονος Ολλανδός αναφέρθηκε ονομαστικά στον Σωκράτη, δίνοντας αναλυτικές λεπτομέρειες του περιστατικού, τονίζοντας ότι μετανιώνει που δεν αντέδρασε.
«Σε εκείνο το ματς ο Σωκράτης κάθισε μαζί με τον τερματοφύλακα και τον αμυντικό χαφ. Είπαν: “Ο προπονητής είναι εντελώς τρελός. Παίζουμε υπερβολικά επιθετικά. Και δεχθήκαμε τρία γκολ”. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα», ανέφερε ο Μπος στην εκπομπή «Masterclass» (πρώην «Denk Groter Debat»).
«Έπρεπε να επέμβω. Δεν έπρεπε να ξεκινήσω συζήτηση μαζί τους, αλλά έπρεπε να τους διώξω αμέσως. Δεν μπορώ να προκαλώ καβγάδες, όμως εκ των υστέρων θεωρώ ότι έπρεπε να το είχα κάνει».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις