Πρώτο τρίποντο για την Ομόνοια με τεσσάρα απέναντι στον Άρη

Πρώτο τρίποντο για την Ομόνοια με τεσσάρα απέναντι στον Άρη

Καταιγιστική η Ομόνοια στο «'Αλφαμεγα», επιβλήθηκε με 1-4 του Άρη και πήρε το πρώτο της φετινό «τρίποντο»!

Με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Ντιονί που πέτυχε δύο τέρματα και τον Μπράουερς να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Ομόνοια πέρασε σαν σίφουνας από τη Λεμεσό, συντρίβοντας τον Άρη με 1-4!

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Ντιονί, ενώ ο Άρης είδε δύο τέρματά του να ακυρώνονται (8’, 31’) πριν μείνει με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης του Κορέια στο 32’ για ανατροπή στον Μαγιαμπέλα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ αξιοποίησε πλήρως το πλεονέκτημα: ο Σάτκα έκανε το 0-2 στο 49’, ο Εφαγκέ μείωσε προσωρινά με πέναλτι στο 53’, όμως ο Ντιονί με κεφαλιά στο 58’ και ο Μπράουερς με φοβερό σουτ στο 74’ σφράγισαν μια επιβλητική νίκη της Ομόνοιας.

Άρης (Αρτσιόμ Ράτζκοφ): Ζάντρο, Γιαγκό (70′ Γιαγκό), Μάτισικ, Μπαντέλι, Κορέιρα, Γκαλιάτα, Σαρφό, Καλούλου (61′ Μάρας), Παζέ (70′ Γκάουσταντ), Βέρτον (75′ Σόκους), Εφαγκέ (75′ Λέμπι).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Καμίνσκι, Ντουβέρν, Κουλιμπαλί, Σάτκα, Μπάλκοβετς (63′ Χρίστου), Μάριτς, Ανδρέου, Μαγιαμπέλα (46′ Εβάντρο), Μοντνόρ (69′ Κακουλλής), Τάνκοβιτς (63′ Μπρούερς), Τζούνις (63′ Τανάσε).

Σκόρερ: Εφαγκέ 53′ (πεν.)  / Τζούνις 5′, 58′ Σάτκα 49′, Μπρούερς 74′

Κίτρινες: Σαρφό / Μαγιαμπέλα, Γιαγκό

Αποβολές: Κορέια 32′ / –

Άρης Λεμεσού – Ομόνοια Λευκωσίας
Στάδιο:  Άλφαμεγα
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος Π.
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χριστοδούλου Πολύδωρος
4ος Διαιτητής: Λιοτατής Νικόλας
VAR: Αντωνίου Μάριος
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Φέρτε το πρωτάθλημα στον Πράσινο Λαό!» — Αποθέωση και σύνθημα τίτλου στο φινάλε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Φέρτε το πρωτάθλημα στον Πράσινο Λαό!» — Αποθέωση και σύνθημα τίτλου στο φινάλε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έντονες στιγμές αποθέωσης εκτυλίχθηκαν μετά το τελευταίο σφύριγμα, με τους φίλους της Ομόνοιας να χαρίζουν ένα θερμό χειροκρότημα στους ποδοσφαιριστές για την επιβλητική τους εμφάνιση.