«Πονοκέφαλος» Ράτσκοφ με Χάμπο Χαραλάμπους

«Πονοκέφαλος» Ράτσκοφ με Χάμπο Χαραλάμπους

Εκτός πλάνων για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας (07/09, 20:00) με αντίπαλο την Ομόνοια στο στάδιο «Αλφαμέγα» τέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Χάμπος Χαραλάμπους λόγω τραυματισμού.

Ο Κύπριος διεθνής μέσος είχε τραυματιστεί στα πλευρά στο τελευταίο φιλικό της Λεμεσιανής ομάδας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ και παρά τους έντονους πόνους που ένιωθε, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κατάσταση του να επιδεινωθεί και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του. Πλέον ο Χαραλάμπους πήρε εξιτήριο, νιώθει καλύτερα, αλλά δεν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ο χρόνος επιστροφής του στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πόση ώρα πριν από τη γυμναστική πρέπει να φας μπανάνα;

Πόση ώρα πριν από τη γυμναστική πρέπει να φας μπανάνα;

Η μπανάνα είναι ίσως το πιο δημοφιλές σνακ πριν από την προπόνηση. Δεν είναι τυχαίο ότι τη βλέπεις στα χέρια δρομέων, ποδηλατών και ανθρώπων που πηγαίνουν γυμναστήριο. Υπάρχει όμως μια ιδανική ώρα για να τη φας ώστε να αξιοποιήσει καλύτερα ο οργανισμός την ενέργειά της;