Δύσκολη πρεμιέρα σήμερα (31/08) για Τσιτσιπά στο US Open κόντρα στον φορμαρισμένο Φιλς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται απόψε (18:00) στη μάχη του US Open, αντιμετωπίζοντας στον πρώτο γύρο του Grand Slam τον Γάλλο, Αρθούρ Φιλς.




Μάλιστα, οι τραυματισμοί των πρώτων δύο φαίνονται σοβαροί, ειδικά του Γκομίς, καθώς τα πλάνα που είδαμε για τον τραυματισμό του Σενεγαλέζου επιθετικού, ήταν δυστυχώς ανατριχιαστικά.
Σε τέτοιο βαθμό, που θα είχαν προκαλέσει σοκ ακόμη και στον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΛ, Δρ. Θεόδωρο Φιλίππου, παρόλο που έχει κάνει αμέτρητα χειρουργεία στην καριέρα του, αλλά και στην ιατρική ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» που μπήκαν αμέσως στο γήπεδο με τον γιατρό της ΑΕΛ για τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο Γκομίς.
Πλέον, άπαντες στην ομάδα της ΑΕΛ όπως και ο κόσμος της, περιμένουν σήμερα με αγωνία τα νέα των απεικονιστικών εξετάσεων των παικτών, με την ελπίδα να γλίτωσαν τα χειρότερα και να μην επιβεβαιωθούν οι αρχικοί φόβοι για σοβαρή ζημιά ειδικά για τον Γκομίς.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις