ΟΜΟΝΟΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ με Καμίνσκι – Ποιοι έμειναν ΕΚΤΟΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ με Καμίνσκι – Ποιοι έμειναν ΕΚΤΟΣ

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του αυριανού, (31/08, 20:00) εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή ο Τόμας Καμίνσκι, εκτός έμεινε ο Άιτινγκ και ο Οντουμπάτζο.

Η ενημέρωση από την Ομόνοια:

«Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Καμίνσκι, Φαμπιάνο, Μιχαήλ, Κουλιμπαλί, Μοντνόρ, Κακουλλής, Χατζηγιοβάνης, Εβάντρο, Μάριτς, Μαγιαμπέλα, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Μπάλκοβετς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Σάτκα, Π. Ανδρέου, Νεγκό, Χρίστου, Νεοφύτου, Χριστοφόρου, Ντουβέρν, Ντιόνι.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΜΑΡΤΙΝΣ: «Η ζωή έχει ειρωνεία, γιατί οι δύο παίκτες που πέτυχαν τα γκολ τραυματίστηκαν - Νιώθουμε λυπημένοι»

ΜΑΡΤΙΝΣ: «Η ζωή έχει ειρωνεία, γιατί οι δύο παίκτες που πέτυχαν τα γκολ τραυματίστηκαν - Νιώθουμε λυπημένοι»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ούγκο Μάρτινς, μετά το τέλος του ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ανόρθωση, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Cyprus League by Stoiximan.