US Open: Η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη

US Open: Η πρώτη αντίπαλος της Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Robin Montgomery στο πρώτο της παιχνίδι για το US Open.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο του US Open την Αμερικανίδα Robin Montgomery. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν και ο αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα (31/08) ή την Τρίτη (01/09).

Η Montgomery, Νο.187 στον κόσμο, κέρδισε την Καναδή carson Branstine με 2-6, 6-2, 6-2 στον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Νωρίτερα είχε αποκλείσει την Kayla Cross με 6-1, 6-1 και τη Βελγίδα Jeline Vandromme, Νο.26 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3.

Αν περάσει την Montgomery, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο μια εκ των Yuliia Starodubtseva και Ella Seidel. Στον 3ο γύρο θυμίζουμε έχει πιθανή αντίπαλο την Elena Rybakina.

Πηγή: tennisnews.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τεσσάρα για την Dubai United με ΤΡΙΑ γκολ από Μπαμπίκα και Σεμέδο!

Τεσσάρα για την Dubai United με ΤΡΙΑ γκολ από Μπαμπίκα και Σεμέδο!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ η Dubai United των Σεμέδο και Μπαμπίκα, καθώς συνέχτρεψε χθες (28/08) της Αλ Ιτιχάντ Κάλμπα με 4-1, με τους δύο πρώην άσους των κυπριακών γηπέδων, να σημειώνουν τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας τους!