Πάφος FC: Με σοβαρότητα και συγκέντρωση για να... επιβεβαιώσει τα προγνωστικά!

Πάφος FC: Με σοβαρότητα και συγκέντρωση για να... επιβεβαιώσει τα προγνωστικά!

Πανέτοιμη για την αυριανή (27/08, 20:00) ρεβάνς στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την Ντιναμό Σίτι είναι η Πάφος FC, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση που πραγματοποίησε σήμερα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, η κυπελλούχος Κύπρου θέλει μόνο νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί στη League Phase του Conference League και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο! Και με πολλές πιθανότητες για να πάει πιο μακριά η «βαλίτσα»!

Η Πάφος είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα απέναντι στην Αλβανική ομάδα και αν βγάλει την ποιότητα της στον αγωνιστικό χώρο, εύκολα-δύσκολα θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Όμως αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πολλές «παγίδες», ειδικά αν υποτιμηθούν από τους παίκτες, γι' αυτό και ο Ρικάρντο Σα Πίντο έδωσε έμφαση και στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του, για να αποφύγει κάθε ενδεχόμενο εφησυχασμού και... δυσάρεστων εκπλήξεων, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ναι μεν δεν τρομάζει, αλλά έδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι ικανός για να κάνει τη... ζημιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Νταβίντ Λουίζ, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Μαέ, ενώ ο Ντράγκομιρ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή, διεκδικώντας φανέλα βασικού.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πετάει «φωτιές» η ΑΕΚ: Ο Βάργκα πετυχαίνει ντοπιέτα για το 3-0 της Ένωσης στο 29'!

Πετάει «φωτιές» η ΑΕΚ: Ο Βάργκα πετυχαίνει ντοπιέτα για το 3-0 της Ένωσης στο 29'!

Η ΑΕΚ πετυχαίνει και τρίτο τέρμα πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, κλειδώνοντας την πρόκριση επί της Λέφσκι Σόφιας!