Ίδρωσε, αλλά έκανε το 3Χ3 η Πόρτο! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Το 3/3 έκανε στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας η Πόρτο, η οποία κέρδισε δύσκολα με 2-0 την Αρούκα.




Ο κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam θα βρεθεί ξανά σε γήπεδο της Νέας Υόρκης, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της «Fan Week» που προηγείται της έναρξης των κυρίως ταμπλό του US Open.
Μαζί του θα βρίσκονται ακόμη, οι Άντι Ρόντικ, Τζον ΜακΕνρό και Αντρέ Αγκάσι, σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τόσο μονό όσο και διπλό.
Οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει για το Σάββατο 29 Αυγούστου έναν αγώνα μονού ανάμεσα στον Φέντερερ και τον Ρόντικ, ο οποίος θα κριθεί σε ένα σετ και θα διεξαχθεί χωρίς πλεονέκτημα στα games.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αγώνας διπλού με το ίδιο σύστημα διεξαγωγής. Ο Φέντερερ θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον ΜακΕνρό, ενώ στην απέναντι πλευρά του φιλέ θα βρίσκονται οι Ρόντικ και Αγκάσι.
Στο Διεθνές Hall of Fame ο Φέντερερ
Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη θα αποτελέσει το δεύτερο σημαντικό γεγονός μέσα σε λίγες ημέρες για τον Ελβετό. Ο άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος παρέμεινε συνολικά 310 εβδομάδες στην κορυφή, θα ενταχθεί επίσημα στο Διεθνές Hall of Fame του τένις ως μέλος της τάξης του 2026.
Η σχετική τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Νιούπορτ, στο διάστημα 27-29 Αυγούστου, πριν ο Φέντερερ μεταβεί στη Νέα Υόρκη για την ξεχωριστή εμφάνισή του στο US Open.
Ο Ελβετός ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του έχοντας κατακτήσει 103 τίτλους στο μονό. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς τίτλων στην ιστορία του ανδρικού τένις, με τον Τζίμι Κόνορς να βρίσκεται μπροστά του με 109.
Πηγή: tennis24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις