Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει τη στήριξή του και συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών. Όραμα των Ειδικών Ολυμπιακών είναι να παρέχουν αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα για άτομα με νοητική αναπηρία ολόχρονα, δίνοντας τους τις ευκαιρίες να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, τον συντονισμό των κινήσεων τους στα μέτρα και στα όρια των δυνατοτήτων τους και ταυτόχρονα να αναπτύξουν τον αυτοσεβασμό, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, την υπερηφάνεια τους, τον αλληλοσεβασμό και την κοινωνικότητα τους. Τα Special Olympics έχουν σκοπό  την κοινωνικοποίηση των ατόμων με  νοητική αναπηρία που  ανέρχονται σε 200 εκατομμύρια άτομα, της μεγαλύτερης ομάδας αναπηρίας στον κόσμο. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών θα συμμετέχουν έμπρακτα στην τελετή έναρξης του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου 2017, αλλά και με αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες δρόμου, στηρίζοντας το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθε», την ισότητα, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη μεταξύ όλων των ανθρώπων. Ταυτόχρονα, ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα καταβάλλει τα μέγιστα ώστε να προωθηθούν οι αξίες που πρεσβεύουν τα Special Olympics Cyprus αλλά και να στηρίξει τις ανάγκες τους. Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και να γιορτάσουμε τον αθλητισμό με αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας! Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τη σελίδα http://larnakamarathon.com/    
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλκανικό: Άλλη μία επιτυχημένη αποστολή έξι μεταλλίων!-ThemaSports
27/05 @ 13:35

Βαλκανικό: Άλλη μία επιτυχημένη αποστολή έξι μεταλλίων!

Άλλη μία επιτυχημένη παρουσία σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών είχε ο κυπριακός στίβος, ο οποίος κράτησε ψηλά την κυπριακή σημαία και στη Σμύρνη.

ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στη Σμύρνη για την Ολίβια Φωτοπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/05 @ 18:00

ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στη Σμύρνη για την Ολίβια Φωτοπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 8ο της μετάλλιο σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα ανοικτού στίβου πανηγύρισε πριν από λίγο η Ολίβια Φωτοπούλου!

Σήκωσε το 11ο σερί και 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών!-ThemaSports
26/05 @ 17:15

Σήκωσε το 11ο σερί και 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών!

Το 11ο σερί και 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του κατέκτησε ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν 10-7 της Βουλιαγμένης στον τρίτο μεταξύ τους τελικό!

Στους τελικούς του NCAA η Ελένα Κουλιτσένκο-ThemaSports
26/05 @ 00:01

Στους τελικούς του NCAA η Ελένα Κουλιτσένκο

Δύο άλματα ήταν αρκετά για την Ελένα Κουλιτσένκο, ούτως ώστε να τις εξασφαλίσουν και πάλι την πρόκρισή της για την τελική φάση των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Στην 4η θέση ο Μίλαν Τραΐκοβιτς-ThemaSports
25/05 @ 22:43

Στην 4η θέση ο Μίλαν Τραΐκοβιτς

Στο «ασημένιο» διεθνές μίτινγκ στην πόλη Νανσί της Γαλλίας έτρεξε πριν από λίγο ο Μίλαν Τράικοβιτς.

Στους τελικούς του NCAA η Χριστιάνα Έλληνα!-ThemaSports
24/05 @ 18:13

Στους τελικούς του NCAA η Χριστιάνα Έλληνα!

Την πρώτη της παρουσία στην τελική φάση των Πανεπιστημιακών Πρωταθλημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, εξασφάλισε πριν από λίγο (23/5/24) η Χριστιάνα Έλληνα!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ