ΑΕΚ καν'το όπως η... ΑΕΚ!

ΑΕΚ καν'το όπως η... ΑΕΚ!

Ο διαιτητής που θα σφυρίξει στο σημερινό ματς της ΑΕΚ Αθηνών στη Βουλγαρία έχει συνδέσει την παρουσία του με κακά αποτελέσματα για την Λέφσκι .

H UEFΑ όρισε τον Γκλεν Νίμπεργκ ο οποίος στις άλλες δύο φορές που έχει διευθύνει αγώνες των βουλγαρικών ομάδων σε προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει φέρει μόνο ήττες.


Την 1η Αυγούστου του 2019 ο Νίμπεργκ είχε διευθύνει το παιχνίδι της Λέφσκι με την ΑΕΚ Λάρνακας και πάλι στη Σόφια. Το αποτέλεσμα του ματς; Βαριά ήττα 4-0 για τους Βούλγαρους και μάλιστα εντός έδρας για τα προκριματικά του Europa League με τον Τρισκόφσκι να πετυχαίνει και τα τέσσερα γκολ.

Τον Σεπτέμβριο, στις 16 του μήνα το 2021 ο Νίμπεργκ έφερε άλλο ένα κακό αποτέλεσμα και πάλι για το βουλγαρικό ποδόσφαιρο αυτή τη φορά για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Είχε γνωρίσει άλλη μια βαριά ήττα η βουλγαρική ομάδα με 5-1 στη Ρώμη από την Ρόμα.

Τέλος, δύο μήνες αργότερα, η Λουντογκόρετς έπαιξε με την Μπράγκα σε παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League, με τον Νίμπεργκ να συνδέει και πάλι το όνομά του με μία ήττα, αυτή τη φορά με 4-2.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ - Αυτούς πήραν οι κυπριακές ομάδες

ΕΝΙΣΧΥΣΗ - Αυτούς πήραν οι κυπριακές ομάδες

Οι προσθήκες των ομάδων στο έμψυχο δυναμικό για την σεζόν 2026/27.